Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Brunch

Holder I af at nyde jeres weekend i et afslappet og tilpasset tempo? Foretrækker I at ligge lidt længere i sengen, så er vores brunchselskab det rette for jer og jeres gæster.

Så tryk snooze på dit vækkeur og få vores storslåede brunchbuffet med alt hvad hjertet begærer, når det passer jer.

Her får I alle de nødvendige retter såsom røræg, pølser og bacon, men også mere delikate alternativer såsom laks, frugtsalat og pandekager.
Kontaktform
"Vi afholdte vores barnedåb og har kun ros, lige fra henvendelse til afvikling. Maden var i top og personalet var en fornøjelse på dagen, hvor der kun var smil og selv om vi havde masser børn med var der tid og overskud til alle vores gæster da vi følte vi var i professionelle hænder. Så stor tak til hele holdet som gjorde det til den dag vi ønskede."
Camilla og Frederik

Få brunch på Frederiksberg til jeres næste fest

Findes der noget bedre end at sove længe efterfulgt af en overdådig brunch? Nej, det mener vi heller ikke.

Derfor tilbyder vi hos Frederiksberg Selskabslokaler en velsmagende og varieret anretning til jeres næste fest, som I kan nyde i vores smukke omgivelser.
Hos os kan I både få de velkendte retter samt muligheden for at tilkøbe særlige ønsker, såsom champagne eller øl og vin efter behov.
Hør mere

Brunch på frederiksberg til jeres vigtige mærkedage

Ligegyldigt om I skal fejre en fødselsdag, en barnedåb eller et sølvbryllup, er vores tilbud et oplagt valg.

Menuen er nøje sammensat af lækre retter, så der altid er noget for enhver smag. I har lokalet til rådighed i 5 timer, og minimumsbestillingen lyder på 20 personer.

Pris per person for brunch på Frederiksberg:
Buffet 265,- (børn under 12 år 135,-)
Hør mere
Der er ingen fare for, at I går sultne fra bordet hos os.

Vores lækre menu rummer alt det velkendte, der er et must på brunchbordet, såsom scrambled eggs, bacon og pølser. Men I finder også økologisk vaniljeskyr, røget laks med hjemmerørt urtedressing, et udvalg af oste, friskbagt brød, pandekager og meget mere.

Vi har nøje tænkt over at inkludere både det salte og det søde, så måltidet går op i en højere enhed – og I går mætte og glade herfra. Hyggelige rammer for en mindeværdig dag.

Et vellavet måltid i selskab med dem, du holder af, ryger direkte i mindebanken. Måltider bringer folk sammen, og når vi skal fejre mærkedage, hører der som regel også god mad til.

Men det kan være svært at finde den rette løsning, når det kommer til mad og lokaler.

Når farfar fylder rundt, og familien skal samles, kan der både være små børnebørn og farfars venner fra sejlklubben på gæstelisten. Med andre ord skal der være noget for alle. Her er brunch på Frederiksberg hos os et perfekt valg.
Morgenmad og frokost i en smuk forening gør formiddagen til en fest. Der er ikke noget som en stille og rolig lørdag formiddag med et fuldendt måltid: Det salte fra baconen, det syrlige fra den friske frugt og det søde fra siruppen på pandekagerne.

Det er noget nær den bedste weekendaktivitet. Hvis I holder jeres fest i vores selskabslokale på Frederiksberg, er I desuden fri for selv at stå med madlavning og oprydning, men kan blot læne jer tilbage og nyde dagen i fulde drag.

Vi sørger for en hyggelig atmosfære og en god service, så det eneste, I skal tænke på, er, om I kan spise en omgang pandekager mere.

Har du spørgsmål? 

Vi hjælper hellere end gerne med at besvare alle jeres spørgsmål vedrørende menu og rammer for jeres dag.
Hos Frederiksbergs Selskabslokaler gør vi vores ypperste for at skabe en god dag for jer, hvor I ikke skal tænke på andet end at hygge jer med jeres gæster.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram