Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Brunch

Lokaler til brunch

Perfekt til barnedåb, fødselsdag eller andre herlige dage

Holder I af at nyde jeres weekend i et afslappet og tilpasset tempo? Foretrækker I at ligge lidt længere i sengen, så er vores brunchselskab det rette for jer og jeres gæster.

Så tryk snooze på dit vækkeur og få vores storslåede brunchbuffet med alt hvad hjertet begærer, når det passer jer.

Her får I alle de nødvendige retter såsom røræg, pølser og bacon, men også mere delikate alternativer såsom laks, frugtsalat og pandekager.

Se vores brunch menu længere nede

firmafrokost Frederiksberg
buffet dagsmøde frederiksberg

Nøje udvalgt menu og plads til alle

Der er ingen fare for, at I går sultne fra bordet hos os.

Vi har nøje tænkt over at inkludere både det salte og det søde, så måltidet går op i en højere enhed – og I går mætte og glade herfra. Hyggelige rammer for en mindeværdig dag.

Et vellavet måltid i selskab med dem, du holder af, ryger direkte i mindebanken. Måltider bringer folk sammen, og når vi skal fejre mærkedage, hører der som regel også god mad til.

Men det kan være svært at finde den rette løsning, når det kommer til mad og lokaler.

Når farfar fylder rundt, og familien skal samles, kan der både være små børnebørn og farfars venner fra sejlklubben på gæstelisten. Med andre ord skal der være noget for alle. Her er brunch på Frederiksberg hos os et perfekt valg.

MENU

Minimum bestilling er 20 personer 

Økologisk vanilje skyr
Ahornsirup
Müsli
Scrambled eggs og bacon
Pandekager
Røget laks med rørt urtedressing
Udvalg af marmelade
Pålægsbræt
Stegt chorizopølse
Frugtsalat
Udvalg af oste
Friskbagt brød
Rugbrød

___

Kaffe, te, juice og isvand i 2 timer

___

Der er mulighed for tilkøb, hvis man har specielle ønsker til sin brunch. Der er mulighed for at tilkøbe velkomstdrink, og vælge køb af øl og sodavand efter forbrug.

Der kan komme tillæg i forbindelse med vegetarer eller veganer.


Pris per person: 285,-

Børn under 12 år: 135,-

Kontakt os her 

Kontaktform
"Vi afholdte vores barnedåb og har kun ros, lige fra henvendelse til afvikling. Maden var i top og personalet var en fornøjelse på dagen, hvor der kun var smil og selv om vi havde masser børn med var der tid og overskud til alle vores gæster da vi følte vi var i professionelle hænder. Så stor tak til hele holdet som gjorde det til den dag vi ønskede."
Camilla og Frederik
Morgenmad og frokost i en smuk forening gør formiddagen til en fest. Der er ikke noget som en stille og rolig lørdag formiddag med et fuldendt måltid: Det salte fra baconen, det syrlige fra den friske frugt og det søde fra siruppen på pandekagerne.

Det er noget nær den bedste weekendaktivitet. Hvis I holder jeres fest i vores selskabslokale på Frederiksberg, er I desuden fri for selv at stå med madlavning og oprydning, men kan blot læne jer tilbage og nyde dagen i fulde drag.

Vi sørger for en hyggelig atmosfære og en god service, så det eneste, I skal tænke på, er, om I kan spise en omgang pandekager mere.
Se andre events / selskaber her

Har du spørgsmål? 

Lokaler til brunch
Vi hjælper hellere end gerne med at besvare alle jeres spørgsmål vedrørende menu og rammer for jeres dag.
Hos Frederiksbergs Selskabslokaler gør vi vores ypperste for at skabe en god dag for jer, hvor I ikke skal tænke på andet end at hygge jer med jeres gæster.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram