Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Dagsmøder

Vi har mange års erfaring i at arrangere dagsmøder, seminarier, møder m.m. og kan håndtere fra 20 op til 5.000 personer i vores egne lokaler.

Hel -og halvdagsmøder i hjertet af frederiksberg

Lokationen er afgørende for et produktivt og informativt møde. Lokalet skal være lyst og behageligt, have frisk luft og være let tilgængeligt.

Med en mødepakke i vores lokaler får I det hele!
Hør mere

Mødelokaler specifikationer

Lokale 2

  • Størrelse: 80 kvm
  • Kapacitet max 50 personer
  • Mulighed for adgang til AV-udstyr og lyd

Lokale 3

  • Størrelse: 80 kvm
  • Kapacitet max 120 personer
  • Mulighed for adgang til AV-udstyr og lyd

Lokale 2 & 3

  • Størrelse: 180 kvm
  • Kapacitet max 170 personer
  • Mulighed for adgang til AV-udstyr og lyd

Naturligt lys gennem store vinduespartier

.. og smilende servering. Alt sammen i hjertet af Frederiksberg.

Vores kok vil sørge for en let morgenmad, så alle jeres deltagere er ladt op til mødet. Senere på dagen får kokken rig mulighed for at vide hvor dygtig han er, da han forkæler jer med stor frokostbuffet og eftermiddagskage.

Hvis der er mange ting på dagsordenen eller mødet trækker ud, leverer vi gerne aftensmad til forsamlingen.
Hvis i har lyst til et kreativt eller anderledes indslag, kan vi arrangere en bred skare af aktiviteter.

Bl.a. meditation, foredrag, vinsmagninger mm.

Lokalerne er fuldt udstyrede med AV-udstyr og vi er klar til at hjælpe jer hvis i imod forventning oplever tekniske problemer.

Hvis I har nogle spørgsmål, er i velkommen til at kontakte os.

Priser fra 249,-

Send os en besked
På eftertragtede Frederiksberg, og endda lige i hjertet, er vi ved FRB Selskabslokaler beliggende. Frederiksberg er et yderst populært område tæt på indre København, hvorfor det er oplagt for dig, der har en virksomhed i eller nær Københavnområdet at afholde dagsmøde i vores lokaler i Frederiksberghallen. Vi rummer plads til hele 5.000 mennesker, men tøv ikke, hvis I kun er en mindre forsamling, der skal afholde dagsmøde, for så længe i er minimum 20 mennesker, så kan vi finde lige netop det lokale i Frederiksberghallen, der passer til jeres behov.

Flere og flere virksomheder finder det fordelagtigt at rykke sig ud af deres vanlige arbejdskontekst for at afholde dagsmøder i andre omgivelser. Det kan nemlig være inspirerende at afholde dagsmøder i nye miljøer, som flere virksomheder får glæde af. Ikke nok med at vi sørger for, at I får en god oplevelse udenfor de daglige omgivelser, så er vi også beliggende i et område, som er yderst populært. Hvis du derfor tænker at kombinere dit dagsmøde med en længere pause end frokosten, som vi naturligvis sørger for, så kan du passende blive underholdt i området. Det grønne beboelsesområde Frederiksberg er kendt for hyggelige oaser, som indbyder til et pusterum fra storbyens pulserende liv.

Du kan med fordel tage din arbejdscomputer med eller holde en velfortjent pause i haverne omkring Frederiksberg Slot, som er opført i italiensk stil. Derudover kan du, efter dit dagsmøde i Frederiksberghallen, tage et smut forbi Gammel Kongevej, hvor der ligger mange spændende og især eksklusive butikker. Vejen er beliggende side om side med den yderst charmerende Værnedamsvej, som byder på hyggelige caféer. Vi kan heller ikke komme uden om Københavns Zoo, hvor du kan mødes med familien efter dagsmødet. Mulighederne er mange, når dagsmødet foregår på Frederiksberg, som giver anledning til gode oplevelser, udover et udsøgt dagsmøde hos os, hvor vi sørger for, at der ikke kommer til at mangle noget.

Dagsmøde i behagelige omgivelser

Glæd dig til et dagsmøde i vores lokaler i Frederiksberghallen, hvor vi sætter de bedste rammer for, at du og dem du skal afholde dagsmøde med vil føle jer godt tilpas. Vi gør en dyd ud af, at du skal have en samlet ekstraordinær oplevelse hos os, hvorfor mange også kommer igen, når de trænger til et dagsmøde udenfor virksomhedens fire vægge. Derudover er vores lokaler i Frederiksberghallen også oplagte til konferencer og andre selskaber – mulighederne er derfor mange hos os ved FRB Selskabslokaler.
Hør mere

Velsmagende menuer

Vi har blandt andet en dygtig kok, som kan lave mad til enhver smag. Vores kok sammensætter velsmagende menuer, hvor vi endda kommer med et forslag til en såkaldt “dagsmødepakke”. Denne samlede, velsmagende pakke giver dig alt, hvad du har brug for på en dag, der står i mødernes tegn.

Få en god start på dagen med en energifyldt og lækker morgenmad, hold velfortjent pause med en stor buffet, hvor der er alt, hvad hjertet begærer og afslut dagen med lidt sødt til ganen med skøn hjemmelavet kage. Har du andre ønsker eller ændringer til vores dagsmødepakke, kan vi også sammensætte retter ud fra dine behov og ønsker.
Derudover har vi et professionelt personale, som altid er til rådighed til at servicere dig, såfremt du mangler noget eller har spørgsmål. Du kan altså glæde dig til at holde dit næste dagsmøde ved os, hvor vi kan forsikre dig, at du er i gode hænder. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du overvejer at booke dit dagsmøde, konference eller selskab i vores lokaler i Frederiksberghallen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hør mere om mulighederne

Ønsker I at høre mere om muligheder for at holde mindesammenkomst på Frederiksberg?
Kontakt os via vores formular
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram