Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Fest arrangement

Fest lokaler

Afhold dit næste brag af en fest i hjertet af frederiksberg

Hvad enten I skal afholde fødselsdagsfest, en venner-sammenkomst eller noget helt tredje, så klarer vi opgaven for jer! Med plads til alt mellem 20 og 1000 mennesker er mulighederne uendelig for jeres fest, og vi efterkommer alle ønsker og idéer bedst muligt!

Alt, du skal medbringe, er et festligt humør og et par sko, du kan danse i hele natten.
Vores mission er at hjælpe dig så meget som muligt, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Det er en skam at bruge lang tid på planlægning for så at spilde aftenen på mere logistik – derfor kan du trygt lade os om alt fra pynt og mad til vinmenu og bar.

Tilgængeligheden er let, da der både er gode parkeringsmuligheder, såvel som S-togsstation kun 7 minutter væk!
Kontakt os

Send os en besked

Kontaktform

Det praktiske


MENU

Sammensæt 3 retter i samarbejde med vores køkkenchef

___

VIN

Til menuen serveres vores dejlige banquet vin ad libitum

___

BAR

Fri bar med øl og vand

___

NATMAD

Kan kan tilkøbes fra 90,- pr. person


Pris per person fra: 995,-

Arrangementet er sat til at vare i 7 timer, men kan forlænges, hvis det ønskes

Inviter til fest i stemningsfulde fest lokaler på Frederiksberg

Går du og drømmer om at samle hele venneflokken eller familien til et festarrangement på Frederiksberg, som I aldrig glemmer? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Frederiksberg Selskabslokaler har vi rammerne til lige præcis dét arrangement, du har i tankerne. Vi har plads til alt fra 20 til 1000 mennesker, så du kan godt komme i gang med din gæsteliste allerede nu – og du behøver ikke at begrænse dig.

Kommer der gæster langvejs fra til festen? Intet problem.
Det er let at parkere ved vores festlokaler på Frederiksberg, og S-togsstationen er også kun 7 minutter væk. På den måde kan dine gæster nemt og hurtigt komme frem og tilbage, hvilket sikrer en god oplevelse.

Konfirmation Frederiksberg
Hold fest på frederiksberg

Hold en lille fest eller et stort brag – vi har plads til det hele

Med en central beliggende på Frederiksberg i smukke, grønne omgivelser er vi et oplagt valg for en mindeværdig fest. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vores festlokaler kan både bruges til fødelsdags- eller firmafester.

Til en fest hos os, kommer der ikke til at mangle noget, og vi har altid dine ønsker i højsædet. Der er blandt andet mulighed for opsætning af storskærme, musikanlæg, masser plads, scene, toiletter tæt på og flere ind- og udgange, som er faciliteter, der er vigtige, når man er mange mennesker samlet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål!

Kontakt

Spørgsmål?

Fest lokaler
Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at ringe og hør nærmere.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Vi hjælper med den perfekte oppyntning til din fest

Den rette oppyntning kan gøre underværker for en god fest. Hos os skal du ikke tænke på alt det praktiske, da vi ordner oppyntningen for dig, så du slipper for at bekymre dig om det. Alt det kræver er blot, at I medbringer det pynt, som I ønsker der skal bruges til festen.

Når I afleverer det hos os, kan vi tage en snak om specifikke ønsker til, hvor og hvordan pynten skal sættes op. Herefter gør vi vores bedste for at få lokalet til at se ud som I ønsker, med det pynt vi har fået udleveret af jer.

Har I arrangeret underholdning til festen, hjælper vi gerne til med alt det praktiske dertil. Skal der bruges projektor eller lignende, kan dette arrangeres, eller skal sange deles ud i løbet af aftenen, er vi også behjælpelige med det. Vi stræber efter at give jer en mindeværdig fest, hvor I kan nyde selskabet, frem for at lave alt det bagvedliggende arbejde.


Lækker mad og kolde drikkevarer

Særligt en ting har ofte stort fokus ved en god fest, nemlig maden. Vi giver dig muligheden for, at bestemme hvad menuen skal stå på, og du kan i samarbejde med vores køkkenchef sammensætte den perfekte festmiddag. Dermed er du sikker på, at den mad, der bliver serveret, falder i både din og gæsternes smag.

Til maden sørger vi selvfølgelig for god vin, der passer til menuen. Hvis du ønsker det, sørger vi også gerne for natmad til jeres selskab, så I kan få fyldt depoterne op og feste videre nogle timer endnu, eller få en bid mad inden I skal hjem.

Kontakt os
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram