Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Fest arrangement

Afhold dit næste brag af en fest i hjertet af frederiksberg

Hvad enten I skal afholde fødselsdagsfest, en venner-sammenkomst eller noget helt tredje, så klarer vi opgaven for jer! Med plads til alt mellem 20 og 1000 mennesker er mulighederne uendelig for jeres fest, og vi efterkommer alle ønsker og idéer bedst muligt!

Så om det skal være en lille hyggelig fest, eller den helt store brag, så sørger vi for at skabe rammerne for en fantastisk aften!

Tilgængeligheden er let, da der både er gode parkeringsmuligheder, såvel som S-togsstation kun 7 minutter væk!
Kontakt os
”Det handler ikke om hvad vi kan, det handler om hvad vi kan give dig”
Send os en besked
Går du og drømmer om at samle hele venneflokken eller familien til et festarrangement på Frederiksberg, som I aldrig glemmer? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Frederiksberg Selskabslokaler har vi rammerne til lige præcis dét arrangement, du har i tankerne. Vi har plads til alt fra 20 til 1000 mennesker, så du kan godt komme i gang med din gæsteliste allerede nu – og du behøver ikke at begrænse dig.

Til en fest hos os kommer der ikke til at mangle noget, og vi har altid dine ønsker i højsædet.

Med en central beliggende på Frederiksberg i smukke, grønne omgivelser er vi et oplagt valg for en mindeværdig fest. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vores festlokaler kan både bruges til fødelsdags- eller firmafester.

Alt, du skal medbringe, er et festligt humør og et par sko, du kan danse i hele natten.
Vores mission er at hjælpe dig så meget som muligt, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Det er en skam at bruge lang tid på planlægning for så at spilde aftenen på mere logistik – derfor kan du trygt lade os om alt fra pynt og mad til vinmenu og bar.
En god fest er skabt af mange forskellige komponenter, og vi hjælper med at kreere et fuldendt arrangement. Derfor består en fest hos os både af velkomstdrink, 3 retters menu, vin, fri bar med øl og vand samt eventuel tilkøb af natmad.

Vi vil gerne imødekomme dine ønsker, og menuen bliver derfor sammensat i samarbejde med vores køkkenchef. Han har ekspertisen og erfaringen, men lytter samtidigt til specielle ønsker til råvarer eller sammensætninger.
Kommer der gæster langvejs fra til festen? Intet problem.
Det er let at parkere ved vores festlokaler på Frederiksberg, og S-togsstationen er også kun 7 minutter væk. På den måde kan dine gæster nemt og hurtigt komme frem og tilbage, hvilket sikrer en god oplevelse.

Prisen lyder på 789 kroner per person, og selve eventet er berammet til 7 timer, men med mulighed for forlængelse, hvis du ønsker det.
Natmad koster 60 kroner ekstra per person.

Spørgsmål?

Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at ringe og hør nærmere.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram