Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Fest arrangement

Afhold dit næste brag af en fest i hjertet af frederiksberg

Hvad enten I skal afholde fødselsdagsfest, en venner-sammenkomst eller noget helt tredje, så klarer vi opgaven for jer! Med plads til alt mellem 20 og 1000 mennesker er mulighederne uendelig for jeres fest, og vi efterkommer alle ønsker og idéer bedst muligt!

Så om det skal være en lille hyggelig fest, eller den helt store brag, så sørger vi for at skabe rammerne for en fantastisk aften!

Tilgængeligheden er let, da der både er gode parkeringsmuligheder, såvel som S-togsstation kun 7 minutter væk!
Kontakt os
”Det handler ikke om hvad vi kan, det handler om hvad vi kan give dig”
Send os en besked
Kontaktform
Går du og drømmer om at samle hele venneflokken eller familien til et festarrangement på Frederiksberg, som I aldrig glemmer? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Frederiksberg Selskabslokaler har vi rammerne til lige præcis dét arrangement, du har i tankerne. Vi har plads til alt fra 20 til 1000 mennesker, så du kan godt komme i gang med din gæsteliste allerede nu – og du behøver ikke at begrænse dig.

Til en fest hos os kommer der ikke til at mangle noget, og vi har altid dine ønsker i højsædet.

Konfirmation Frederiksberg
Hold fest på frederiksberg
Med en central beliggende på Frederiksberg i smukke, grønne omgivelser er vi et oplagt valg for en mindeværdig fest. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vores festlokaler kan både bruges til fødelsdags- eller firmafester.

Alt, du skal medbringe, er et festligt humør og et par sko, du kan danse i hele natten.
Vores mission er at hjælpe dig så meget som muligt, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Det er en skam at bruge lang tid på planlægning for så at spilde aftenen på mere logistik – derfor kan du trygt lade os om alt fra pynt og mad til vinmenu og bar.
En god fest er skabt af mange forskellige komponenter, og vi hjælper med at kreere et fuldendt arrangement. Derfor består en fest hos os både af velkomstdrink, 3 retters menu, vin, fri bar med øl og vand samt eventuel tilkøb af natmad.

Vi vil gerne imødekomme dine ønsker, og menuen bliver derfor sammensat i samarbejde med vores køkkenchef. Han har ekspertisen og erfaringen, men lytter samtidigt til specielle ønsker til råvarer eller sammensætninger.
hold reception på frederiksberg
festlokaler frederiksberg
Kommer der gæster langvejs fra til festen? Intet problem.
Det er let at parkere ved vores festlokaler på Frederiksberg, og S-togsstationen er også kun 7 minutter væk. På den måde kan dine gæster nemt og hurtigt komme frem og tilbage, hvilket sikrer en god oplevelse.

Prisen lyder på 789 kroner per person, og selve eventet er berammet til 7 timer, men med mulighed for forlængelse, hvis du ønsker det.
Natmad koster 60 kroner ekstra per person.

Spørgsmål?

Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at ringe og hør nærmere.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg

Hold din næste fest på Frederiksberg

En god fest er altid en god måde at ryste folk sammen på og skabe nye minder. Skal du holde et brag af en fest i den nærmeste fremtid, så er vores selskabslokaler på Frederiksberg de helt perfekte rammer for den.

Uanset om du planlægger en fest med dans til den lyse morgen, eller om du ønsker en lidt mere rolig fest, så kan det planlægges i vores skønne festlokaler.

Vores lokation gør det nemt for dig at lade dine gæster gå i baren og feste til den lyse morgen, da vi er lokaliseret centralt på Frederiksberg, tæt på S-togsstationen. Derfor kan du og dine gæster nemt lade bilen stå, så ingen behøver at køre hjem, hvis de foretrækker at få et glas vin eller to.


Vi hjælper med den perfekte oppyntning til din fest

Den rette oppyntning kan gøre underværker for en god fest. Hos os skal du ikke tænke på alt det praktiske, da vi ordner oppyntningen for dig, så du slipper for at bekymre dig om det. Alt det kræver er blot, at I medbringer det pynt, som I ønsker der skal bruges til festen.

Når I afleverer det hos os, kan vi tage en snak om specifikke ønsker til, hvor og hvordan pynten skal sættes op. Herefter gør vi vores bedste for at få lokalet til at se ud som I ønsker, med det pynt vi har fået udleveret af jer.

Har I arrangeret underholdning til festen, hjælper vi gerne til med alt det praktiske dertil. Skal der bruges projektor eller lignende, kan dette arrangeres, eller skal sange deles ud i løbet af aftenen, er vi også behjælpelige med det. Vi stræber efter at give jer en mindeværdig fest, hvor I kan nyde selskabet, frem for at lave alt det bagvedliggende arbejde.


Lækker mad og kolde drikkevarer

Særligt en ting har ofte stort fokus ved en god fest, nemlig maden. Vi giver dig muligheden for, at bestemme hvad menuen skal stå på, og du kan i samarbejde med vores køkkenchef sammensætte den perfekte festmiddag. Dermed er du sikker på, at den mad, der bliver serveret, falder i både din og gæsternes smag.

Til maden sørger vi selvfølgelig for god vin, der passer til menuen. Hvis du ønsker det, sørger vi også gerne for natmad til jeres selskab, så I kan få fyldt depoterne op og feste videre nogle timer endnu, eller få en bid mad inden I skal hjem.

Vi stiller også en bar til rådighed, hvor I kan få kolde drikkevarer hele aftenen. Der er et udvalg af både øl og vand, så der er noget for enhver smag, uanset om man drikker alkohol eller holder sig til alkoholfrie drikke.

Så hvis du gerne vil have en uforglemmelig fest, så tøv ikke med at tage kontakt til os, og hør nærmere om hvad en fest i vores selskabslokaler indeholder.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram