Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Julefrokost

Afhold årets julefrokost i de hyggeligste omgivelser på Frederiksberg

For virksomheder, organisationer, institutioner, foreninger og mange andre er julefrokosten årets fest, og det fejres med højt humør, lækker mad og dejligt selskab, som er et lykkeligt lysglimt midt i de mørke november og december måneder. De morsomme hændelser til årets firmajulefrokost grines af flere år efter, og hele året er du og dine kolleger hungrende efter den næste julefrokost, som med garanti skaber flere minder og gode grin.

Hos FRB Selskabslokaler ved vi, at indretningen af vores lokaler er altafgørende for at skabe den perfekte julefrokost. Derfor sætter vi en dyd i at vores indretning gør, at du kommer i ægte julestemning. Når I træder ind i det lokale i Frederiksberghallen, hvor jeres firmajulefrokost skal afholdes, skal I ikke være i tvivl, at I får en uforglemmelig aften med lir, lækker mad og gode grin.

Vi har erfaring i både de intime og de storslåede og kan arrangere alt fra julebanko til privat koncerter. Vi er klar på at afvikle jeres julefrokost!
Kontakt os

Julebuffet


Karrysild med æbler
Æg med rejer, mayo og dild
Rødkålssalat med bagt grønkål, kastanjer og salte mandler
Bagt laks med urtedressing
Fiskefilet med remo og citron
Flæskesteg med rødkål
Frikadeller med agurkesalat
Lun leverpostej med champignon og bacon
Brød, smør og fedt

___

Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Tilkøb til desserten: Kaffe og the buffet
Pris: 35,- pr. person


Pris per person: 385,-


 

Tilkøb til julebuffet


Julemedister 
PRIS 30,- PR PERSON

Jule sild, marinerede sild i dild dressing
PRIS 20,- PR PERSON

Mørbradbøf med bløde løg
PRIS 40,- PR PERSON

Roastbeef med remo, ristede løg og peberrod
PRIS 30,- PR PERSON

Hønsesalat med bacon
PRIS 30,- PR PERSON

Røget ål med røræg
Dagspris

Spørgsmål?

Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at ringe og hør nærmere.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg
Send os en besked
Kontaktform

Julefrokost til alle størrelser

Er I på udkig efter, hvor den næste julefrokost skal afholdes, så har vi gode nyheder. Hos os ved FRB Selskabslokaler har vi nemlig lokaler i Frederiksberghallen, som egner sig perfekt til firmajulefrokosten. Omend I er et mindre eller større selskab, så kan vi omfavne det hele – og mere til. Vores lokaler i Frederiksberghallen rummer nemlig plads til hele 5.000 personer, men er I en mindre gruppe, skal I ikke lade dig skræmme, vi har lokaler, der ligeledes egner sig til det mindre og intime. Vi har en god portion erfaring med at håndterer både de mindre og større julefrokoster, og vi har mange muligheder for at imødekomme lige netop jeres behov, så I kan få den perfekte julefrokost i hjertet af Frederiksberg.

Vi skaber den bedste kulisse til din næste julefrokost

For os er de små detaljer vigtige, som tilsammen danner et helhedsindtryk, når døren åbnes til den årlige og længe ventede julefrokost. Har I særlige indvendinger i henhold til indretningen, så er vores fornemmeste opgave at lytte på, hvad I har på hjerte, hvortil vi vil efterleve dette på bedst mulig vis. Udover indretningen er det også væsentligt, at I har alle vigtige fornødenheder tæt på. Derfor er vores lokaler i Frederiksberghallen indrettet sådan, at I har alle de faciliteter, der skal til for at kunne afholde en julefrokost, hvor der ikke mangler noget. Toiletterne er tæt på, der er mulighed for at etablere en scene, mulighed for placering af storskærme, anlæg og ikke mindst, så er Frederiksberghallen placeret midt på pulserende Frederiksberg. Kunne det blive en bedre kulisse til julefrokosten? Det tvivler vi på.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram