Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Julefrokost

Afhold årets julefrokost i de hyggeligste omgivelser på Frederiksberg

Julen er årets hyggeligste tid, og hvis du har fået æren af at arrangere årets julefest, så står vi klar på spring til at hjælpe!

Vi har mange års erfaring som arrangører af store og små julefrokoster, og vi er parat til at gøre alt, indenfor lovens grænser.

Vi har erfaring i både de intime og de storslåede og kan arrangere alt fra julebanko til privat koncerter. Vi er klar på at afvikle jeres julefrokost!
Kontakt os
"Tak for en vellykket aften.
Ville bare sige at der har været rigtigt meget positivt feedback.
Din hjælp op til synes jeg også har været utrolig professionel, og man har følt at man har været i trygge hænder ligesom sidste år.
Glæder mig til sommerfest tilbud.
Christina"
Camilla og Frederik

Spørgsmål?

Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at ringe og hør nærmere.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
Send os en besked
Kontaktform
For virksomheder, organisationer, institutioner, foreninger og mange andre er julefrokosten årets fest, og det fejres med højt humør, lækker mad og dejligt selskab, som er et lykkeligt lysglimt midt i de mørke november og december måneder. De morsomme hændelser til årets firmajulefrokost grines af flere år efter, og hele året er du og dine kolleger hungrende efter den næste julefrokost, som med garanti skaber flere minder og gode grin. Er I på udkig efter, hvor den næste julefrokost skal afholdes, så har vi gode nyheder. Hos os ved FRB Selskabslokaler har vi nemlig lokaler i Frederiksberghallen, som egner sig perfekt til firmajulefrokosten. Omend I er et mindre eller større selskab, så kan vi omfavne det hele – og mere til. Vores lokaler i Frederiksberghallen rummer nemlig plads til hele 5.000 personer, men er I en mindre gruppe, skal I ikke lade dig skræmme, vi har lokaler, der ligeledes egner sig til det mindre og intime. Vi har en god portion erfaring med at håndterer både de mindre og større julefrokoster, og vi har mange muligheder for at imødekomme lige netop jeres behov, så I kan få den perfekte julefrokost i hjertet af Frederiksberg.
Hos FRB Selskabslokaler ved vi, at indretningen af vores lokaler er altafgørende for at skabe den perfekte julefrokost. Derfor sætter vi en dyd i at vores indretning gør, at du kommer i ægte julestemning. Når I træder ind i det lokale i Frederiksberghallen, hvor jeres firmajulefrokost skal afholdes, skal I ikke være i tvivl, at I får en uforglemmelig aften med lir, lækker mad og gode grin.

For os er de små detaljer vigtige, som tilsammen danner et helhedsindtryk, når døren åbnes til den årlige og længe ventede julefrokost. Har I særlige indvendinger i henhold til indretningen, så er vores fornemmeste opgave at lytte på, hvad I har på hjerte, hvortil vi vil efterleve dette på bedst mulig vis. Udover indretningen er det også væsentligt, at I har alle vigtige fornødenheder tæt på. Derfor er vores lokaler i Frederiksberghallen indrettet sådan, at I har alle de faciliteter, der skal til for at kunne afholde en julefrokost, hvor der ikke mangler noget. Toiletterne er tæt på, der er mulighed for at etablere en scene, mulighed for placering af storskærme, anlæg og ikke mindst, så er Frederiksberghallen placeret midt på pulserende Frederiksberg. Kunne det blive en bedre kulisse til julefrokosten? Det tvivler vi på.

Vi kan ikke komme udenom at placeringen af lokalet, man skal være i, også spiller en stor rolle når årets firmajulefrokost skal afholdes. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde jer en helt særlig beliggenhed i hjertet af Frederiksberg. Frederiksberg er omkranset af smukke natur oaser, kulturelle oplevelser og ikke mindst et utal af barer, caféer og steder, hvor der kan danses natten lang. Derfor sætter Frederiksberg også den helt rette stemning til årets julefrokost, som skal foregå i Frederiksberghallen. Kommer I langvejs fra er der på Frederiksberg og omegn også gode overnatningsmuligheder med en perlerække af hoteller i forskellige prisklasser.
Der er heller ingen firmajulefrokost uden en ægte julemenu, og her sørger vi naturligvis for alle de klassiske juleretter – alt fra hjemmelavet karrysild med æbler til flæskesteg med hjemmelavet rødkål. Vi tilbyder nemlig en stor julebuffet, hvor du må spise alt den lækre julemad, som I har lyst til. Skulle I efterspørge andet mad udover alle de mange forskellige retter, som julebuffeten indeholder, skal I ikke holde jer tilbage med at kontakte os. Vi tager forbehold for forskellige smagsløg, vegetarer, og hvis der er nogen med allergier. Alle skal være tilfredse med vores julebuffet, som er en stor del af en vellykket julefrokost. Ligesom at en god behandling også er altafgørende, derfor er vores venlige og professionelle yderst serviceminded, og de glæder sig til at servicerer jer hele aftenen.

Hør mere
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram