Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Reception

Vi har mange års erfaring i at arrangere dagsmøder, seminarier, møder m.m. og kan håndtere fra 20 op til 5.000 personer i vores egne lokaler.

Afhold din næste reception i hjertet af Frederiksberg

Med en stor sydvendt terrasse samt store festlokaler, er der rig mulighed for at holde jeres næste reception hos os.

Hvad end I skal fejre, så er vi parat til at levere fingermaden, buffeten og drikkevarerne til jeres arrangement.

Vi har høje samtaleborde til rådighed, så I kan cirkulere rundt og få talt med alle jeres gæster, og serveringspersonalet er konstant til stede med genopfyldninger til glassene.
Hør mere

Vi sørger for velsmagende mad til din reception

Vores kok vil sørge for en let morgenmad, så alle jeres deltagere er ladt op til mødet. Senere på dagen får kokken rig mulighed for at vide hvor dygtig han er, da han forkæler jer med stor frokostbuffet og eftermiddagskage.

Hvis der er mange ting på dagsordenen eller mødet trækker ud, leverer vi gerne aftensmad til forsamlingen.

Kontakt os

Vi imødekommer dine ønsker

Skal du holde en festlig reception for familie, venner og andre bekendte? Så ved du måske, at det kræver en smule planlægning. Hvem skal inviteres, hvor skal det holdes, hvad skal der serveres. Det er ikke altid nemt eller overskueligt. 

Hos Frederiksberg Selskabslokaler kan vi lette byrden og hjælpe dig. Vi kan sørge for, at din reception bliver præcis, som du ønsker den. Vi imødekommer dine ønsker efter bedste evne, så du og dine gæster får en magisk dag.

Herunder kan du få mere viden om, hvad vi kan tilbyde, når du skal holde en reception.

Uanset begivenheden kan vi hjælpe med levering af fingermad, buffet og drikkevarer.
Kontakt os
reception
Hvis i har lyst til et kreativt eller anderledes indslag, kan vi arrangere en bred skare af aktiviteter. Bl.a. meditation, foredrag og vinsmagninger med mere.

Lokalerne er fuldt udstyrede med AV-udstyr og vi er klar til at hjælpe jer hvis i imod forventning oplever tekniske problemer.

Hvis I har nogle spørgsmål, er i velkommen til at kontakte os.

Priser fra 249,-

Send os en besked
Kontaktform

En reception hos os inkluderer

lokale med bordopstilling efter aftale
garderobe
servering
Prisen per person på 245,- er baseret på minimum 30 personer.
Hør mere

Vi lægger gerne lokaler til festlighederne

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal holde din næste reception, så behøver du ikke lede længere.

Hos Frederiksberg Selskabslokaler har vi en skøn, sydvendt terrasse og store lokaler, hvor du kan holde en festlig reception. Bliv klogere på vores lokaler herunder.

Kapacitet

Vores lokaler kan rumme 3000 stående gæster og 1500 spisende. Der er derfor rig mulighed for, at du kan holde en stor reception, hvor der er plads til alle dine gæster.

Vil du gerne holde noget mere intimt, er der også mulighed for det – vi laver arrangementer fra 20 personer og op.
Hør mere

Samtaleborde

Ét stort lokale fyldt med mennesker kan være uoverskueligt for dig og dine gæster. Derfor stiller vi høje samtaleborde til rådighed, så I kan cirkulere rundt i lokalet og hyggesnakke.
Vores serveringspersonale er konstant til stede og klar til at genopfylde gæsternes glas.
Bordene gør det også nemmere for dig som vært, fordi du kan få talt med alle gæsterne i løbet af dagen eller aftenen.

Beliggenhed

Hos os afholdes din reception i hjertet af Frederiksberg. Lokalerne er nemlig centralt i Frederiksberg Hallerne.

Vi har 2 timers parkering, hvis gæsterne ankommer i bil – og der er gode muligheder for at ankomme med offentlig transport som bus og S-tog.
Skal du holde en reception, står vi gerne for maden, så du kan bruge mere tid med dine gæster, i stedet for at svede over komfuret. Vores chefkok har sammenlagt en lækker menu, som dine gæster ikke vil gå sultne fra.

Kontakt os for planlægning af en festlig reception

Skal du holde en reception til bryllup, jubilæum, fødselsdag eller noget helt fjerde? Kontakt os gerne for hjælp.
Vi står for lokale og en lækker menu, der sikrer dig og dine gæster en eventyrlig dag, uanset hvad anledningen er.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
Send os en besked
Kontaktform

Lokaler til reception på Frederiksberg

Står du overfor en fejring i nærmeste fremtid? Måske en åbning af en ny virksomhed, en rund fødselsdag eller et jubilæum på arbejdet? Så kan det være du overvejer at invitere på lidt mad og drikke for at dele dagen med venner, familie og bekendte. En reception holdes ofte for at markere en særlig dag eller begivenhed. Derfor er det også vigtigt, at alt er på plads og klar til dagen, så du ikke selv skal tænke over alt for meget andet end at være til stede ved receptionen.

Så hvis du leder efter dit næste lokale til reception, kan vi tilbyde lækre lokaler og servering samt sørge for, at du ikke behøver at bekymre dig om alt det praktiske. På den måde kan du nyde dagen til fulde uden bekymringer og praktiske gøremål.

Vores beliggenhed centralt på Frederiksberg giver dine gæster rig mulighed for at ankomme i bil, da der er mulighed for parkering hos os. Skal bilen blive hjemme under receptionen, eller har du ikke bil, er der også rig mulighed for at tage offentlig transport til vores lokaler.

 

Stort udvalg af mad til din næste reception

Maden til en reception er noget af det, de fleste husker, og kan være med til at løfte dagen lidt ekstra. Uanset om din reception skal indeholde en overdådig buffet, eller om du er mere til lidt let fingermad, kan du regne med, at vores køkken er klar til at lave det, du ønsker.

Vi står klar til at give dig vores bud på lækre menuer til din reception, men har du nogle ønsker til menuen, så sig endelig til, og så finder vi en løsning. Vi har både vegetar- og kødretter på vores menuer, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt der er noget for alle på bordet.

Vi gør alt hvad vi kan for, at du er tilfreds med maden, så dit fokus kan være på at snakke med gæsterne og nyde den lækre mad. 

 

Reception i hyggelige omgivelser

Vi gør vores absolut bedste for, at I kan få en hyggelig reception, og vi indretter lokalet på en indbydende måde, der inviterer til gode snakke og hyggelige stunder. Har I selv specifikke ønsker til noget omkring lokalet, det kunne eksempelvis være bordopsætning eller pynt til bordene, er vi selvfølgelig fleksible.

Vores udearealer bidrager også til at give jer en hyggelig reception. Eksempelvis kan I benytte jer af vores store sydvendte terrasse, hvor I kan nyde vejret. Hvis I selv har arrangeret underholdning, eller har et ønske om at arrangere noget underholdning for gæsterne, kan dette også aftales, og vi kan planlægge servering efter dette. Det kræver blot, at vi ved hvad I ønsker, og derfor kan I med fordel kontakte os for aftale om fremvisning af lokalerne, så vi samtidig kan få en snak om jeres ønsker for dagen. På den måde ved vi lige præcis, hvordan vi kan give jer en reception, I vil huske tilbage på, som en god dag, hvor tingene bare kørte som smurt.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram