Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Reception

Lokaler til receptioner

Afhold din næste reception i hjertet af Frederiksberg

Med en stor sydvendt terrasse samt store festlokaler, er der rig mulighed for at holde jeres næste reception hos os.

Hvad end I skal fejre, så er vi parat til at levere fingermaden, buffeten og drikkevarerne til jeres arrangement. Vores kok vil sørge for en let morgenmad, så alle jeres deltagere er ladt op til mødet. Senere på dagen får kokken rig mulighed for at vide hvor dygtig han er, da han forkæler jer med stor frokostbuffet og eftermiddagskage.

Hvis i har lyst til et kreativt eller anderledes indslag, kan vi arrangere en bred skare af aktiviteter. Bl.a. meditation, foredrag og vinsmagninger med mere.

Vi har høje samtaleborde til rådighed, så I kan cirkulere rundt og få talt med alle jeres gæster, og serveringspersonalet er konstant til stede med genopfyldninger til glassene.

Hør mere
reception
Kontakt os

Vi imødekommer dine ønsker

Skal du holde en festlig reception for familie, venner og andre bekendte? Så ved du måske, at det kræver en smule planlægning. Hvem skal inviteres, hvor skal det holdes, hvad skal der serveres. Det er ikke altid nemt eller overskueligt. 

Massere af plads

Vores lokaler kan rumme 3000 stående gæster og 1500 spisende. Der er derfor rig mulighed for, at du kan holde en stor reception, hvor der er plads til alle dine gæster.

Vil du gerne holde noget mere intimt, er der også mulighed for det – vi laver arrangementer fra 20 personer og op.

Hos Frederiksberg Selskabslokaler kan vi lette byrden og hjælpe dig. Vi kan sørge for, at din reception bliver præcis, som du ønsker den. Vi imødekommer dine ønsker efter bedste evne, så du og dine gæster får en magisk dag.

Vores serveringspersonale er konstant til stede og klar til at genopfylde gæsternes glas.

Uanset begivenheden kan vi hjælpe med levering af fingermad, buffet og drikkevarer.

Samtaleborde

Ét stort lokale fyldt med mennesker kan være uoverskueligt for dig og dine gæster. Derfor stiller vi høje samtaleborde til rådighed, så I kan cirkulere rundt i lokalet og hyggesnakke.

Send os en besked
Kontaktform

Kontakt os for planlægning af en reception

Lokaler til receptioner
Skal du holde en reception til bryllup, jubilæum, fødselsdag eller noget helt fjerde? Kontakt os gerne for hjælp.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg
Send os en besked
Kontaktform
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram