Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Smørrebrød

En klassiker, som dine gæster elsker.

Skal maden til din næste fest være god traditionel dansk mad? Så er højtbelagt smørrebrød stort set altid en sikker vinder, når det kommer til at imponere dine gæster med mad, der både smager fantastisk, og ser forrygende ud på et frokostbord. Vi tilbyder både højtbelagt smørrebrød, der består af alle de velkendte klassikere samt luksussmørrebrød, der tilføjer lidt ekstra til menuen.

Hvad enten du ønsker smørrebrød til frokost, aften, nat eller ud af huset, er det lige en opgave for os.

Vores kokke kræser for detaljer og har stor erfaring med det danske køkken.

Skriv endelig hvis ønsker, tilbud eller spørgsmål.

Kontakt os

Smørrebrød


 

HØJT BELAGT - 70 kr. pr. stk.

Fiskefilet med remoulade
Æg og rejer
Dyrlægens natmad
Roastbeef me remoulade og ristede løg
Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
Hønsesalat med bacon og ristede løg
Leverpostej med rødbede og bacon
Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Rullepølse med sky og løg

___

LUKSUS - 90 kr. pr. stk.

Tatar med æggeblomme, rå løg, kapers og pickles
Mørbradbøf med blød løg
Fiskefilet med mayonaise og rejer
Sol over Gudhjem


Min. bestilling 20 pers.

 

Spørgsmål?

Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at ringe og hør nærmere.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg
Send os en besked
Kontaktform

Smørrebrød når du ønsker det

Har du booket en fest i et af vores selskabslokaler på Frederiksberg, og vil du gerne have at menuen skal stå på smørrebrød? Så kan du trygt vælge at holde din fest hos os. For uanset om du ønsker det til frokost, aften eller natmad, så klarer vi det.

Smørrebrød kan være et oplagt valg til frokost, hvis den klassiske rugbrødsmad skal have et løft, der lige giver lidt ekstra luksus. Men holder du en aftenfest, kan smørrebrød ligesåvel bruges som hovedret, da du hos os både kan få højtbelagt eller luksussmørrebrød, så du er sikker på at finde noget, der udgør et godt og velsmagende måltid. Hvis din fest fortsætter til langt ud på natten, kan smørrebrød også bruges som natmad, hvor klassikere som dyrlægens natmad helt sikkert vil falde i god jord. 

Smørrebrød ud af huset

Når man holder en fest, kan maden ofte være et stressende element for værten, hvis det er noget, man selv skal lave. Derfor kan det give en større ro i maven inden festen, hvis der er andre, der kan klare den opgave for dig. Skal du holde en sommerfest, en fødselsdag eller noget helt tredje, men allerede har styr på lokalerne? Så er vi stadig behjælpelige med lækkert smørrebrød til dig og dine gæster.

Vi tilbyder nemlig også at levere smørrebrød ud af huset. Så hvis du har plads til at holde din fest hjemme, eller har booket et lokale uden muligheden for catering, så kan du altså stadig bestille smørrebrød hos os, og sikre dine gæster et festligt og lækkert måltid.

Ud af huset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram