Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Catering

KONFIRMATION UD AF HUSET

Lækker mad til den store dag

Få fejret den store dag ubekymret og bestilt lækker mad, der bliver leveret til jer. Vi har sammensat forslag til konfirmationspakker, der er med til at gøre jeres dag speciel. Menuen er sammensat af vores chefkok, men vi tager gerne en dialog med jer, så I får jeres ønskede menu.
Hør om mulighederne

Vi sørger for lækker mad til konfirmation

Uanset om det skyldes religion eller tradition er konfirmationen en stor dag for teenageren, fordi det forbindes med at træde ind i de voksnes rækker.

Det er derfor vigtigt, at konfirmationen planlægges med teenagerens ønsker i centrum. Dagen skal være mindeværdig, så I altid tænker tilbage på den med et smil. Men det kræver en del planlægning. Hvor skal festen holdes, hvem skal inviteres, hvad skal der serveres?

Her kommer vi ind i billedet.

Hos Frederiksberg Selskabslokaler laver vi lækker mad til den store dag til en lav pris. Her på siden kan I få mere viden om, hvad vi kan tilbyde jer.
Hør om mulighederne

Stort udvalg af mad til konfirmation – vælg det i foretrækker

Hos Frederiksberg Selskabslokaler hjælper vi til på store mærkedage.
Til en konfirmation er der en række ting, I skal holde styr på. Maden kan I krydse af listen – for den klarer vi. Vi tilbyder et udvalg af menuer, så I kan vælge lige præcis det, I foretrækker.
Hør om mulighederne
Vores mad laves med nøje udvalgte råvarer af vores chefkok med fokus på klassiske retter med et moderne strejf. På den måde sikrer vi, at der er noget, der vil falde i alle gæsternes smag.
Vi ved, at en konfirmation kan være en dyr omgang. Derfor er vores priser i bund, selvom madoplevelsen er i topklasse.

Prisen er 385 kroner per kuvert for minimum 20 personer. Her gælder forret, buffet og dessert. Buffeten er fastlagt, men I kan vælge mellem 3 forskellige retter som forret og dessert.
Ønsker du at servere natmad eller ‘skrub-af-mad’, står vi gerne for det. Prisen er 60 kroner per person.

Et lille tip: Husk at nævne i velkomsttalen, hvornår natmaden serveres.
Vi har fuld forståelse for, at I har meget at se til på dagen. Det sidste, I har brug for er at stå og stresse over mad i ovnen, når gæsterne kommer.

Derfor tilbyder vi også levering af mad til konfirmationen – så har I én mindre ting at sørge for på den store dag.

Skal vi sørge for din mad til konfirmationen?

Hos Frederiksberg Selskabslokaler står vi hjertens gerne for maden til jeres store mærkedage. Lyder ovenstående som noget, I er interesseret i, så kontakt os gerne.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
Kontakt os her
Kontaktform
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram