Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Reception ud af huset

Servér velsmagende mad til reception

En reception er en sammenkomst, hvor familie, venner eller kolleger mødes i festligt lag for at markere en vigtig begivenhed. Uanset hvad du skal fejre og med hvem, tilbyder vi hos Frederiksberg Selskabslokaler at hjælpe med maden, så du slipper for at bekymre dig om det.
Vi tilbyder en menu med alt, hvad hjertet kan begære. Fra ceviche af kammusling til lækre, små frugttærter. Der er fokus på små, men yderst smagfulde retter, der passer som fod i hose, når du skal servere mad til en reception.

 

Varieret og delikat buffet

Vi har sammensat en menu, der passer til alle aldersgrupper og til mange forskellige typer af arrangementer – og som selvfølgelig tilgodeser den lille sult.
Glem alt om de klassiske pindemadder.

Send os en besked
Kontaktform

MENU


Hvidløgs stegte tigerrejer hertil dildmayo
Kikærtekroketter med hvidløg, persille og røget chili med aioli
Sliders med pulled pork og coleslaw
Serrano kroketter
Spyd med pankopaneret kylling, cajun style med chili mayo
Manchego ost med oliventapenade
Små frugttærter


Priser er baseret på minimum 30 personer


Pris per person: 295,- 

Få en hyggelig dag – lad os om maden

Vi ved, at en reception ofte kun varer få timer, hvor folk måske kommer og går på forskellige tidspunkter. Der er sjældent en bordplan eller faste tidspunkter for mad.

Der er til gengæld en afslappet stemning, hvilket maden også skal afspejle.

Derfor er menuen og råvarerne tilpasset denne form, så det både passer til tidlig frokost eller sen eftermiddag. Maden spiller ikke hovedrollen til en reception, men skal stadig være velsmagende og nem at spise, mens man går rundt og taler med folk.

Det er vores mission med vores mad ud-af-huset: At du har tid og overskud til udelukkende at koncentrere dig om dine gæster og om at have en hyggelig dag.

Kontakt os for mere info - vi hjælper med et smil!

Lyder vores menu som den rette løsning for din næste reception?
Hos Frederiksberg Selskabslokaler ønsker vi at gøre festlige begivenheder nemmere for dig ved at tage os af maden. Vi svarer hjertens gerne på alle spørgsmål, du må have til maden eller vores priser.
52 30 30 10
kontakt@frbselskabslokaler.dk
Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram