Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Frokost

Danskerne har en lang tradition for at samles til et overdådigt frokostbord. Hos os på Frederiksberg har vi sammensat to forslag til lækre og smagfulde frokostbuffeter.
Kontaktform

Hold din næste fest med frokost på Frederiksberg

Hos Frederiksberg Selskabslokaler byder vi dig og dine gæster velkommen til en velsmagende frokostbuffet.

Vi har sammensat to forslag til lækre og varierede buffeter, så du kan vælge lige præcis den, der falder i din smag.

Har du en rund fødselsdag om hjørnet, som du gerne vil fejre med dem, du holder af?

Så er vores frokost på Frederiksberg det oplagte valg. Vi står altid klar til at skabe den bedste dag for dig, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde timerne med dine gæster uden stress og jag.
Kontakt os

Vælg mellem to forskellige buffeter

For at ramme din smag helt præcist har vi lavet to forslag til buffeter, som du kan vælge imellem. Den ene er en variant med varme retter, hvor den anden rummer kolde og lune retter.

Buffet 1 består blandt andet af helstegt kalvecuvette, marineret kylling, kartofler og salat.

Buffet 2 er sammensat af lun fiskefilet, æg og rejer, roastbeef med videre.

Dit valg kan afhænge af anledningen eller af selskabets sammensætning. Hvis der kommer mange børn, er buffet 2 måske den rette på grund af de mange former for pålæg. Vi har også en mulighed for tilkøb af smørrebrød, hvis du ønsker det, eksempelvis til buffet 1.

Læn dig blot tilbage: frokostbuffet i hyggelige omgivelser

Træk vejret og nyd din formiddag, inden festlighederne går løs.
Hos Frederiksberg Selskabslokaler klarer vi både madlavning og oprydning, så du kan slappe helt af med dine gæster, når du inviterer til frokost på Frederiksberg.

På selve dagen får I tildelt jeres helt eget lokale, og der er også mulighed for køb af diverse drikkevarer. Det er vores ønske, at I får så hyggelig en dag som muligt, og vi gør vores ypperste for at levere en service ud over det sædvanlige.
Hør mere

Det danske frokostbord

I Danmark har vi en stolt tradition for vores mad midt på dagen, både til jul, påske eller blot på sommerhusturen.

Der findes næsten ikke noget mere ærkedansk end et bugnende bord med æg, rejer, fiskefileter, leverpostej, en iskold snaps – og selvfølgelig rugbrødet.

Det er her, vi samles. Hvor vi deler oplevelser, og hvor øllene og samtalerne flyder i en lind strøm, helt indtil eftermiddagssolen skinner blødt ind ad vinduet.
Vi kender rutinerne: En sild og en snaps, så det varme, og til sidst en osteanretning og måske lidt sødt. Det er et trygt sted at sætte sig til bords.
Kontakt os

Spørgsmål?

Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at ringe og hør nærmere.
52 30 30 10
kontakt@frbselskabslokaler.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg

Frokost på Frederiksberg

Leder du efter det perfekte sted til at afholde en frokost med venner, familie, kolleger, eller måske en god blanding af det hele? Så har vi den perfekte alt-i-en løsning til dig, så du slipper for først at finde et lokale, for derefter at skulle ud og finde firmaer, der kan levere mad til din frokost. Vi tilbyder nemlig både et lokale til at afholde frokosten i, samt forskellige bud på menuer til jeres frokost.

Vores dygtige køkken har nemlig allerede givet deres bud på et par lækre frokostmenuer, der rummer forskellige retter, både lune og kolde. Men har I specifikke ønsker til jeres frokost menu, så er vi fleksible, og hører gerne fra jer, så vi kan få sammensat en frokost, der falder lige i jeres smag.

 

Den perfekte anledning til en nem fejring

Ønsker du at fejre fødselsdag, et jubilæum eller lignende, men ikke at dine gæster bliver hængende hele natten? Så er en frokost den perfekte anledning til at få inviteret dine gæster til et godt måltid mad, noget at drikke, og en hyggelig eftermiddag. Frokosten kan have samme formelle udtryk som en fest med tre-retters menu, der foregår om aftenen. Ved en frokost kan du blot sænke skuldrene og slappe af lidt før, så du ikke skal blive oppe det halve af natten.

Hvis du ønsker en mere uformel frokost, kan lokaler og menu også tilpasses derefter, så du opnår præcis den stemning du søger. For at gøre tingene endnu nemmere for dig, sørger vi tilmed for oprydningen, når jeres frokost er færdig. I skal altså ikke forholde jer til andet end at nyde hinandens selskab og spise noget lækker frokost.

 

Frokost for mindre til helt store selskaber

Er I et stort selskab, der leder efter en frokost på Frederiksberg? Så arrangerer vi frokost fra helt ned til 20 personer og helt op til 1.500 personer. I har altså rig mulighed for at finde et lokale hos os, selv hvis I bliver rigtig mange mennesker.

Det kan være svært at finde lokaler, der både rummer så mange mennesker og samtidig tilbyder at levere mad til selskabet. Derfor er vi et oplagt bud på et godt sted at holde jeres frokost — selv hvis I er mange mennesker. Og uanset hvor mange der kommer til frokost, kan I være sikre på, at vores dygtige personale gør alt for, at jeres glas er fyldt op og at stemningen og servicen er upåklagelig. Det er vores mål, at I får den bedst mulige dag, uanset om I er et større eller mindre selskab.

Har I specielle ønsker til jeres frokost, så kontakt os hellere end gerne for at høre nærmere om mulighederne, både med henblik på mad, lokaler eller begge dele. Vi glæder os til at tage imod jer i vores selskabslokaler, og give jer en uforglemmelig frokost lige her på Frederiksberg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram