Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Frokost

Danskerne har en lang tradition for at samles til et overdådigt frokostbord. Hos os på Frederiksberg har vi sammensat to forslag til lækre og smagfulde frokostbuffeter.

Hold din næste fest med frokost på Frederiksberg

Hos Frederiksberg Selskabslokaler byder vi dig og dine gæster velkommen til en velsmagende frokostbuffet.

Vi har sammensat to forslag til lækre og varierede buffeter, så du kan vælge lige præcis den, der falder i din smag.

Har du en rund fødselsdag om hjørnet, som du gerne vil fejre med dem, du holder af?

Så er vores frokost på Frederiksberg det oplagte valg. Vi står altid klar til at skabe den bedste dag for dig, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde timerne med dine gæster uden stress og jag.
Kontakt os

Vælg mellem to forskellige buffeter

For at ramme din smag helt præcist har vi lavet to forslag til buffeter, som du kan vælge imellem. Den ene er en variant med varme retter, hvor den anden rummer kolde og lune retter.

Buffet 1 består blandt andet af helstegt kalvecuvette, marineret kylling, kartofler og salat.

Buffet 2 er sammensat af lun fiskefilet, æg og rejer, roastbeef med videre.

Dit valg kan afhænge af anledningen eller af selskabets sammensætning. Hvis der kommer mange børn, er buffet 2 måske den rette på grund af de mange former for pålæg. Vi har også en mulighed for tilkøb af smørrebrød, hvis du ønsker det, eksempelvis til buffet 1.

Læn dig blot tilbage: frokostbuffet i hyggelige omgivelser

Træk vejret og nyd din formiddag, inden festlighederne går løs.
Hos Frederiksberg Selskabslokaler klarer vi både madlavning og oprydning, så du kan slappe helt af med dine gæster, når du inviterer til frokost på Frederiksberg.

På selve dagen får I tildelt jeres helt eget lokale, og der er også mulighed for køb af diverse drikkevarer. Det er vores ønske, at I får så hyggelig en dag som muligt, og vi gør vores ypperste for at levere en service ud over det sædvanlige.
Hør mere

Det danske frokostbord

I Danmark har vi en stolt tradition for vores mad midt på dagen, både til jul, påske eller blot på sommerhusturen.

Der findes næsten ikke noget mere ærkedansk end et bugnende bord med æg, rejer, fiskefileter, leverpostej, en iskold snaps – og selvfølgelig rugbrødet.

Det er her, vi samles. Hvor vi deler oplevelser, og hvor øllene og samtalerne flyder i en lind strøm, helt indtil eftermiddagssolen skinner blødt ind ad vinduet.
Vi kender rutinerne: En sild og en snaps, så det varme, og til sidst en osteanretning og måske lidt sødt. Det er et trygt sted at sætte sig til bords.
Kontakt os

Spørgsmål?

Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at ringe og hør nærmere.
52 30 30 10
kontakt@frbselskabslokaler.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram