Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Sommerfest

Afhold jeres sommerfest på Frederiksberg og lad os om optændingen af grillen

Sommeren er over os og det skal fejres! Når først varmen, lyset og lysten til at komme ud er over os, så skal der smækkes kolde fadøl i is-spande og tændes op for grillen.

Med to terrasser, fire selskabslokaler og endeløse muligheder, kan vi skabe rammen for jeres næste sommerfest. Hvad enten det er firmaets årlige sommerfest, vennernes årlige sammenkomst eller den store families havefest, så klarer vi den for jer!
Kontakt os

Spørgsmål?

Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at sende os en mail eller at ringe for at høre nærmere.
52 30 30 10
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
Send os en besked
Kontaktform
Sommerfest frederiksberg
Trænger du til at samle din familie, kolleger eller venner til et brag af en sommerfest? Men har du ikke pladsen til det? Så har vi heldigvis godt nyt til dig.

Vi har nemlig de perfekte lokaler til jeres næste sommerfest, uanset om I ønsker et større lokale til mange gæster, eller et mere intimt lokale til den mindre forsamling. 

Der er intet, der slår en god sommerfest, så hvorfor ikke gøre det nemt for Jer selv, ved at lade andre om mad, lokaler og oprydning. 

Vi råder samtidig over flere terrasser, så vi kan skabe den helt rigtige sommerstemning på udearealerne til jeres fest. For når vejret er godt, ved vi, at terrasser til sommerfester er populære blandt gæsterne. 

Så find jeres bedste sommer playlister frem, og skab den helt rigtige stemning på vores hyggelige terrasser og indbydende lokaler.
Hvad er en fest uden lækker, smagfuld mad og kolde drikke? Ikke fuldendt, hvis du spørger os.

Derfor stiller vi altid lækre retter, vin og øl til rådighed, så dine gæster kan få forkælet deres smagsløg. Gæsterne bydes velkommen med en kølig velkomstdrink og kan fortsætte til bords med en 3-retters menu med dertilhørende vin og fri bar, bestående af øl og vand. 

Med i pakken kan du også tilkøbe natmad, så dine gæster ikke går sultne fra festen.

Når I holder jeres sommerfest hos os, sørger vi for, at I kommer i den helt rigtige stemning, både i form af lokalerne, men også med hensyn til maden. Og der er intet der siger sommerfest som en god omgang grillmad. Her slipper I blot for selv at stå og holde øje med maden, og sætte jer til bords med en duft af grillrøg.

De fleste kender nok også til, at man lige kommer til at ordne noget andet, alt imens kødet er på grillen, for så at komme tilbage til et stykke helt sort kød. Så lad os klare arbejdet for jer, så I kan slappe af og nyde sommeren og gæsterne. Vores køkken har givet deres bud på to lækre grillmenuer, der sikrer jer et lækkert måltid mad til jeres fest.

Hvis I ønsker det, kan vi også skabe den perfekte sommerbar, hvor jeres gæster kan forsyne sig med kolde drikkevarer i varmen. Der kan tilbydes et udvalg af drinks, vin og vand, så der er noget at vælge imellem uanset, hvad man har lyst til at drikke.

Sommerbaren kan bidrage til at få skabt den helt rigtige afslappede stemning, og følelsen af at kunne slappe af på terrassen med en kølig drink.
Sommerfest frederiksberg selskabslokaler
Har du særlige ønsker til menuen, lytter vi gerne til det. Vores køkkenchef udformer en lækker og fuldendt menu på baggrund af dem.
Og med stor erfaring og ekspertise i kokkehuen sammensætter han en menu baseret på kreativitet og de fineste råvarer.

Stor eller lille sommerfest på Frederiksberg – du bestemmer

Er det en stor fest for samtlige venner og familiemedlemmer, du vil holde? Eller er det i stedet en mindre firmafest i København? Uanset hvad har vi rammerne til det.

Vi har pladsen til at byde 20-1000 mennesker indenfor til et mindeværdigt arrangement. Ønsker du god plads til dine gæster, kan du leje et af vores større lokaler, eller du kan booke et mere intimt rum. Valget er dit.
Kontakt os

Lad os klare det praktiske – så du kan nyde festen

Der er meget praktik, der skal klares i forbindelse med en fest. Mad, musik, pynt og alt derimellem.

Holder du din fest hos os, kan du i stedet bruge tiden på at nyde festen og lade os om alt det praktiske. Vi sørger for mad, bar og pynt, så du bare skal koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster.

På den måde bliver det langt lettere at overskue at holde den fest, som du længe har ønsket. Uanset om det er en sommerfest, en barnedåb, en julefrokost eller noget helt fjerde.
Kontakt os

Skal din fest holdes hos os?

I vores smukke omgivelser centralt på Frederiksberg står vi klar til at tage imod dig og dine gæster, hvis du vælger at lade os hjælpe med at arrangere din fest.

Sidder du med spørgsmål til vores lokaler, menu eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig godt på vej mod en god fest.
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg

Det perfekte sted at samle familie og venner

En sommerfest behøver ingen anledning, andet end at det er sommer, sol og godt vejr. Derfor er en sommerfest en oplagt mulighed for at samle familie og venner til en hyggelig aften med musik, hygge og godt selskab.

Vores lokaler til sommerfest ligger centralt på Frederiksberg, og derfor er det en oplagt lokation at holde din næste fest på. For uanset om man er i bil, eller tager hertil med offentlig transport, så er det nemt og bekvemt at komme hertil. Derfor kan du uden problemer invitere gæster langvejs fra, da de kan parkere ved os, eller nemt komme hertil med toget.

Så er det tid til at invitere de gamle gymnasiekammerater, vennerne fra studietiden eller måske dine kolleger til et brag af en sommerfest? Så har du her den perfekte nemme løsning med både lokaler og mad, der sikrer Jer en aften, hvor I ikke skal bekymre Jer om andet end at nyde hinandens selskab.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram