Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Sommerfest

Lokaler til sommerfest

Afhold jeres sommerfest på Frederiksberg og lad os om optændingen af grillen

Sommeren er over os og det skal fejres! Når først varmen, lyset og lysten til at komme ud er over os, så skal der smækkes kolde fadøl i is-spande og tændes op for grillen.

Vi råder samtidig over flere terrasser, så vi kan skabe den helt rigtige sommerstemning på udearealerne til jeres fest. For når vejret er godt, ved vi, at terrasser til sommerfester er populære blandt gæsterne.

Med to terrasser, fire selskabslokaler og endeløse muligheder, kan vi skabe rammen for jeres næste sommerfest. Hvad enten det er firmaets årlige sommerfest, vennernes årlige sammenkomst eller den store families havefest, så klarer vi den for jer!

Kontakt os

GRILL BUFFET 1


Black Angus oksecuvette 
Kyllingebryst
Grillkartoffel vendt i olie og friske krydderurter
Klassisk kartoffel salat
Cæsar salat
Majskolber
Brød og kryddersmør


 

Pris per person: 315,-


Grillpølse kan tilkøbes for 35,- pr person

GRILL BUFFET 2


Helstegt pattegris
Bagt kartoffel
Sommersalat med bær, grønne asparges 
og saltede mandler
Cæsar salat
Coleslaw
Majskolber
Krydder og hvidløgssmør
Brød

 

Pris per person: 345,-


Grillpølse kan tilkøbes for 35,- pr person

Spørgsmål?

Lokaler til sommerfest
Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at sende os en mail eller at ringe for at høre nærmere.
52 30 30 10
Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg
Send os en besked
Kontaktform
Sommerfest frederiksberg

Hold et brag af en sommerfest på frederiksberg

Trænger du til at samle din familie, kolleger eller venner til et brag af en sommerfest? Men har du ikke pladsen til det? Så har vi heldigvis godt nyt til dig.

Vi har nemlig de perfekte lokaler til jeres næste sommerfest, uanset om I ønsker et større lokale til mange gæster, eller et mere intimt lokale til den mindre forsamling. De fleste kender nok også til, at man lige kommer til at ordne noget andet, alt imens kødet er på grillen, for så at komme tilbage til et stykke helt sort kød. Så lad os klare arbejdet for jer, så I kan slappe af og nyde sommeren og gæsterne. Vores køkken har givet deres bud på to lækre grillmenuer, der sikrer jer et lækkert måltid mad til jeres fest. Ønsker I noget bestemt tilføjet menuen, så tøv ikke med at skrive til os!

Så find jeres bedste sommer playlister frem, og skab den helt rigtige stemning på vores hyggelige terrasser og indbydende lokaler.

Få den bedste fest med lækker mad og drikke

Hvad er en fest uden lækker, smagfuld mad og kolde drikke? Ikke fuldendt, hvis du spørger os.

Derfor stiller vi altid lækre retter, vin og øl til rådighed, så dine gæster kan få forkælet deres smagsløg. Med i pakken kan du også tilkøbe natmad, så dine gæster ikke går sultne fra festen.

Hvis I ønsker det, kan vi også skabe den perfekte sommerbar, hvor jeres gæster kan forsyne sig med kolde drikkevarer i varmen. Der kan tilbydes et udvalg af drinks, vin og vand, så der er noget at vælge imellem uanset, hvad man har lyst til at drikke.

Sommerbaren kan bidrage til at få skabt den helt rigtige afslappede stemning, og følelsen af at kunne slappe af på terrassen med en kølig drink.

Sommerfest frederiksberg selskabslokaler
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram