Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Om os

I hyggelige omgivelser med store grønne arealer centralt beliggende på Frederiksberg finder du en perle med uanede muligheder.

Skal du arrangere et kundemøde eller en messe, årets sommerfest eller den helt store Julefrokost er vores Venue på Frederiksberg dit næste valg.

Med muligheden for at tilpasse lokalerne til netop dit næste arrangement og med sublime tilkørsels forhold, 2 timers parkering og offentlige transport muligheder er valget ikke svært.
Der er mulighed for at holde dit store seminar hvor der er behov for masser af Break out rooms, eller at arrangere din næste store firmafest med plads til 350 prs., eller det helt store spise arrangement med plads til 750 spisende i hver af de 3 haller er der masser af muligheder.

SPECIFIKATIONER

Vi laver arrangmenter fra 20 prs.
Max. antal gæster stående: 3.000
Spisende gæster: 1.500

Skal aftenen eller dagen bruges i vidunderlige festlige rammer, så klarer vi alle opgaver:

Det siger vores gæster

Julefrokost 4 år i træk for 120 prs.
"Tak for sidst – det gik helt fantastisk.
Mad og service var I top!"
Jeannette
Julefrokost 3 år i træk for 200 personer
"Tak for en vellykket aften.
Ville bare sige at der har været rigtigt meget positivt feedback. Din hjælp op til synes jeg også har været utrolig professionel, og man har følt at man har været i trygge hænder ligesom sidste år. Glæder mig til sommerfest tilbud."
Christina

Har du spørgsmål? 

Vores lokaler kan klare de fleste opgaver, så vær ikke bange for at ringe og hør nærmere.
52 30 30 10
kontakt@frbselskabslokaler.dk
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
Send os en besked
Kontaktform
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram