Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Dagsmøde Frederiksberg

Lokaler til dagsmøder
Vi har mange års erfaring i at arrangere dagsmøder, seminarier m.m. og kan håndtere fra 20 op til 5.000 personer i vores egne lokaler på Frederiksberg.

Optimalt mødemiljø ved Frederiksberg

Gør dit næste møde til en succes ved at vælge vores lokaler ved Frederiksberg – et strategisk og behageligt sted for produktive dagsmøder og informativt indhold. Vi forstår, at lokationen er afgørende for et effektivt møde, og derfor tilbyder vores lyse og behagelige lokaler den ideelle ramme. Frisk luft og let tilgængelighed er nøgleelementer, der bidrager til at skabe det perfekte mødemiljø.

Mødepakker, der omslutter behovene

Med vores skræddersyede mødepakker kan du forvente at få det hele. Fra den tidlige morgen tilbyder vores dygtige kok en let morgenmad, der giver deltagerne den rette energi til dagen. Senere på dagen folder kokken sit kulinariske håndværk ud med en imponerende frokostbuffet og velsmagende eftermiddagskage. Vi har sammensat mødepakker, der ikke kun omfatter de nødvendige faciliteter, men også smilende servering for at skabe en behagelig atmosfære midt på Frederiksberg.

Mødelokale specifikationer 


Lokale 2

Størrelse: 80 kvm
Kapacitet max 50 personer
Mulighed for adgang til AV-udstyr og lyd

___

Lokale 3

Størrelse: 80 kvm
Kapacitet max 120 personer
Mulighed for adgang til AV-udstyr og lyd

___

Lokale 2 & 3

Størrelse: 180 kvm
Kapacitet max 170 personer
Mulighed for adgang til AV-udstyr og lyd

Kulinariske højdepunkter under mødet

Lad vores kok forvandle mødet til en kulinarisk oplevelse. Fra en let morgenmad til en imponerende frokostbuffet og delikat eftermiddagskage, er vores mål at sikre, at mødedeltagerne ikke kun får opfyldt deres arbejdsmæssige behov, men også får forkælet deres smagsløg. Derfor tilbyder vi også muligheden for en velsmagende aftensmad, hvis mødet strækker sig ud over dagen. 

Se et forslag på vores dagmødepakke længere nede!

Kreativt indsalg?

Hvis I har lyst til et kreativt eller anderledes indslag, kan vi arrangere en bred skare af aktiviteter.

Bl.a. meditation, foredrag, vinsmagninger mm.

Lokalerne er fuldt udstyrede med AV-udstyr og vi er klar til at hjælpe jer hvis i imod forventning oplever tekniske problemer.
Hvis I har nogle spørgsmål, er i velkommen til at kontakte os.

Priser fra 249,-

Foreslag til dagsmødepakke


Morgenmad

Friskbagt groft brød
Skæreost
Marmelade
Smør
Økologisk skyr og müsli
Skåret frisk frugt

___

Frokost buffet

1 slags kød
1 slags kylling eller fisk
Stegte kartofler vendt i olie og friske krydderurter
Årstidens salat
Cæsar salat
Brød og kryddersmør

___

Eftermiddag

Hjemmebagt kage
Under hele arrangement er der kaffe-the og isvand


Pris per person: 485,-

 

Arbejdsmuligheder i nye rammer

Flere og flere virksomheder finder det fordelagtigt at rykke sig ud af deres vanlige arbejdskontekst for at afholde dagsmøder i andre omgivelser. Det kan nemlig være inspirerende at afholde dagsmøder i nye miljøer, som flere virksomheder får glæde af. Ikke nok med at vi sørger for, at I får en god oplevelse udenfor de daglige omgivelser, så er vi også beliggende i et område, som er yderst populært. Hvis du derfor tænker at kombinere dit dagsmøde med en længere pause end frokosten, som vi naturligvis sørger for, så kan du passende blive underholdt i området. Det grønne beboelsesområde Frederiksberg er kendt for hyggelige oaser, som indbyder til et pusterum fra storbyens pulserende liv.

Professionelt personale, der står til rådighed

Derudover har vi et professionelt personale, som altid er til rådighed til at servicere dig, såfremt du mangler noget eller har spørgsmål. Du kan altså glæde dig til at holde dit næste dagsmøde ved os, hvor vi kan forsikre dig, at du er i gode hænder. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du overvejer at booke dit dagsmøde, konference eller selskab i vores lokaler i Frederiksberghallen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send os en besked
Kontaktform

Hør mere om mulighederne

Ønsker I at høre mere om muligheder for at holde mindesammenkomst på Frederiksberg?
Kontakt os via vores formular
52 30 30 10
js@food-wine.dk
Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram